Möten mm.

Ordinarie föreningsmöten är första tisdagen i månaden kl 19.00. Vi brukar träffas i Studiefrämjandets lokaler på Portalgatan 2 B i Uppsala. För vägbeskrivning se bild till höger. Vi har föreläsningar och diskussioner relaterade till avikultur och fågelhobbyn. Vi brukar vara ett 20--tal deltagare på mötena, men har plats för fler.

Någon gång under sommaren ordnar vi också en öppen voljärdag då vi besöker några medlemmar och tittar på deras fåglar och umgås med andra fågelintresserade vänner. Som medlem får du också vår föreningstidskrift Serinus som kommer ut med åtminstone 2 nummer per år.

Du får också tillgång till UTF's bibliotek som innehåller tre hyllmeter med intressanta böcker om tropiska fåglar.  Klicka på rubriken "Biblioteket" ovan och läs mer.

Årsavgiften 2018 är 190:- för enskild medlem som betalas på PG 96032-8. Junior upp till 18 år betalar 100:-. Vi behöver också din adress och e-mail adress. Det är också bra om vi kan få information om du har någon inriktning på ditt fågelintresse som t.ex papegojor, finkar, insektsätare, vaktel eller uppfödning. Får du inte in allt detta när du betalar in avgiften så skicka gärna ett mail via kontaktsidan i menyraden.

Vi har våra möten i Studiefrämjandets lokaler Portalgatan 2 i Uppsala